کد خبر 291797
۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲

دیدار مدیرکل بنیاد شهید استان همدان با خانواده‌های شهیدان صمد سلطانی و امیرحسین رضاقی در شهرستان درگزین

دیدار مدیرکل بنیاد شهید استان همدان با خانواده‌های شهیدان صمد سلطانی و امیرحسین رضاقی در شهرستان درگزین

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در ادامه برنامه‌های سفر خود به شهرستان درگزین، با حضور در شهر کرفس و روستای نیر با خانواده‌های شهیدان والامقام صمد سلطانی و امیرحسین رضاقی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایثار ، مجید صفدریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان به همراه فریدونی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان درگزین و خانم صالح رئیس اداره مددکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، در سفر خود به این شهرستان با خانواده دو تن از شهدای گرانقدر «جنگ رمضان» دیدار کردند.

در نخستین دیدار، مدیرکل بنیاد شهید استان با حضور در شهر کرفس از توابع شهرستان درگزین با خانواده شهید والامقام صمد سلطانی دیدار و گفت‌وگو کرد. صفدریان در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خانواده‌های شهدا را سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی دانست و بر ضرورت توجه و رسیدگی مستمر به مسائل و مشکلات آنان تأکید کرد.

در ادامه این برنامه، مدیرکل بنیاد شهید استان همدان و هیئت همراه با حضور در روستای نیر با خانواده شهید والامقام امیرحسین رضاقی دیدار کردند. در این دیدار نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید عزیز، بر تداوم حمایت‌های مادی و معنوی از خانواده‌های معظم شهدا و پیگیری مطالبات آنان تأکید شد.

صفدریان در این دیدارها، رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا را برگرفته از فرهنگ والای ایثار و شهادت دانست و خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه‌ای مهم و ارزشمند عنوان کرد.

در جریان این دیدارها، مسئولان بنیاد شهید از نزدیک در جریان وضعیت زندگی و مسائل خانواده‌های این شهدا قرار گرفتند و موارد مطرح‌شده توسط تیم مددکاری برای بررسی و پیگیری در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha